Side 2 av 2
Lagt inn: 21 jun 2007, 14:09
av KEn
Lurz
Ikke bestill noe før vi har snakket sammen.
K
Lagt inn: 22 jun 2007, 00:38
av Oddbjørn
Lagt inn: 22 jul 2007, 19:40
av Lurz
filmer
Lagt inn: 24 jul 2007, 23:56
av Sandern
Inspirerende med filmer. Det så koselig ut å sitte med kjerringa å mekke noen buer
Noen som aner hva de koker limet på?
Lagt inn: 25 jul 2007, 21:36
av Lurz
Regner med at det er enten hudlim eller fiskelim. Første lages ved forsiktig koking av hud eller sener, det andre ved ditto koking av svømmeblære fra fisk (skal være det beste, spesielt hvis det er fra stør!?!?) eller fiskeskinn. Samene skal ha brukt abbor. Hudlim kan også kjøpes i "perleform" Svelles i kaldt vann, løses opp ved oppvarming og omrøring, uten koking. Bruk en gryte med lim oppi en større gryte med vann. Ikke mer varme enn nødvendig for å løse opp limet.